Maket Balığa Uzanan Bir Türk Eli

3 Tarafı denizlerle çevrili ülkemizde balıkçılık potansiyeli son derece yüksektir.

Ancak ilgili potansiyelin gerekli alet edevat ve ekipmanların neredeyse tamamına yak olan bölümü (%95 seviyesinde) yurdumuza ithal olarak gelmektedir.

Son 10 yılda artan oranda yaygın bir şekilde gelişmekte olan kıyı balıkçılığı balık tutkunlarının yeni gözdesi haline gelmiştir.
Tüm dünya ekonomilerinde çok önemli bir kalem olan “Sportif Kıyı Balıkçılığı” Türkiye’de de sektör olma potansiyeline sahiptir.
Dünya pazarında olduğu gibi “Sportif Kıyı Balıklılığı” Türkiye pazarında da hızlı bir şekilde gelişmektedir. Dünya çapında yaklaşık 38 ülkede yaygın olarak kullanılan başta maket balık ve suni yemler olmaz üzere bir çok ekipmanlar ne yazık ki ülkemizde üretimi yapılmamakta, ithal ürün (distribütörlük) şeklinde son kullanıcıya ulaşmaktadır.
Turko Maket Balık olarak, Türkiye’de yüksek fiyatlara satılan ürünlerin kullanım ve talep- beklenti- satış oranları dikkate alınarak aynı ve daha fazla işlevsel fonksiyonlar eklenerek kullanıcıya hitap eden ürünler elde edilerek pazar payında yer almak ve bu sayede birincil öz kaynakların daha verimli olarak kullanımına katkıda bulunmak ve aynı zamanda istihdam sağlamak amacı ile faaliyet göstermektedir.

Üretim hattımız başta “Maket balık ve suni silikon yemler olsa da büyüme ile doğru orantılı jig kurşunlar, maket balık kutuları-çantaları, misina, klips, kanca, kamış, oltamakinası vb… malzemelerin tamamını üretim bandımıza alacağımızı söyleyebiliriz.

Sonuç olarak Türkiye’de üretim için her türlü kaynak ve imkan olduğu gerçeğimiz bulunmaktadır. Bu boşluğu tamamlayacak bilgi birikimi olan bir yönetim ve kadro, ayakları yere basan bir plan ve uzun vadeli projeler ile ülkemizde “Sportif Kıyı Balıkcılığı” sentöründe söz sahibi olma yolunda girişimlerimize başlamış bulunmaktayız.
Desteklerinden dolayı başta tüm kullanıcılarımız, kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler.

Saygılarımla
Turk’o Maket Balık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir